MANUTHERA MANUALNA TERAPIJA - MMT


Nova dimenzija u tretmanima mobilizacije i manipulacije kralježnice i zglobova.

MANUTHERA TRETMAN

Tretman Manuthere ima za cilj rasterećenje prikliještenog ili blokiranog zgloba, korijena živca, mišića i tetiva. Primjenom ove inovativne, iznimno ugodne i sigurne metode, dolazi do oslobađanja tenzije u tkivu, poboljšava se prokrvljenost te se time utječe na smanjenje boli, povećanje pokretljivosti i opće funkcionalnosti organizma.

FRIENDLY USE

Manuthera omogućava mobilizaciju i manipulaciju kralježnice u svim smjerovima što osigurava brže i efikasnije rezultate. Ujedno osigurava fluidnost i lakoću pri oslobađanju uklještenih bolnih struktura, bez naglih trzajnih zahvata, zbog čega je svrstana u izrazito frendy use metodu za sve one klijente koji su se do sada pribojavali manualne terapije (kiropraktike).

AKUTNA STANJA

Zbog mnogobrojnih 3D funkcija predstavlja prvi stol u svijetu fizikalne terapije koji omogućava jednostavni pristup klijentima i u akutnom stanju. Kod akutnih i subakutnih stanja dokazana je izvrsna učinkovitost Manuthere u kombinaciji sa drugim metodama fizikalne terapije poput funkcionalne magnetske stimulacije, radiofrekvencije, kinesiotapinga te elektroterapije.

manuthera stol
lojer

FizioCentar Deković zastupnik je i uvoznik za Manuthera Loyer, prvi 3D stol za mobilizaciju i manipulacije kralježnice i zglobova. Osiguravamo prodaju i edukaciju za fizioterapeute.